De mannen achter ohdeer

Twee ambitieuze mannen met een passie voor snowboarden en outdoor. Dat zijn de mannen achter ohdeer.

Passie

‘Laten we een merk oprichten!’ Dat zeg je niet zomaar en ook bij ons ging er wat aan vooraf. Wie wij zijn? Paul en Arnout, twee vrienden uit Harderwijk met een gezamenlijke passie voor snowboarden, mountainbiken en de outdoor. 

In 2018, tijdens één van onze vele sneeuwtrips naar Oostenrijk werden we voor de zoveelste keer geconfronteerd met het drastisch veranderende klimaat. Dat heeft invloed op de manier waarop wij van de natuur kunnen genieten. Want ligt er wel genoeg sneeuw om te boarden? En zijn er straks op de Veluwe nog wel voldoende bossen om in te mountainbiken? 

 

2020

We gebruiken (en soms misbruiken) onze prachtige natuur en daarom vinden we het belangrijk om ook bij te dragen aan het behoud van deze natuur. En eigenlijk we vinden dat iedereen daaraan moet bijdragen, klein en groot. Daardoor ontstond het idee om een duurzaam merk op te richten. Wij geloven namelijk dat grote veranderingen klein starten.

Van het een kwam het ander en zo werd ohdeer in 2020 opgericht. Het concept is simpel: gave lifestyle-kleding en tegelijkertijd bijdragen aan het behoud van de natuur waar we zo graag gebruik van maken. En zo geschiedde. 

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday