ohdeer story

Ben je ook zo graag buiten? Door de bossen hiken of mountainbiken? Of in de winter van een sneeuwhelling skiën of snowboarden? We hear you! Door bij ons te kopen geniet je niet alleen van gave kleding, maar zorg je ook voor behoud van de natuur. Simple as that!

Onze missie

Wij maken duurzame lifestyle-kleding. Geïnspireerd door de natuur, gemaakt voor het dagelijks leven. Blijven genieten van een actief buitenleven, dat is onze missie. Hoe we dat doen? Jou voorzien van toffe kleding waar je blij van wordt én blijft. Is that it? Zeker niet! We willen het anderen ook makkelijk maken iets bij te dragen aan het behoud van de natuur. Bij elke aankoop planten we een boom. En omdat we niet van half werk houden, laten we onze kleding ook duurzaam maken én verzenden. Jij krijgt gave items die lang mooi blijven en de natuur blijft behouden. Zo kun je lang genieten van je kleding én het buitenleven. Win-win.

Duurzaam

Onze kleding is gemaakt van 100% duurzame materialen in fabrieken met goede werkomstandigheden.

Kwaliteit

Onze kleding is betaalbaar zonder in te leveren op kwaliteit. We maken gebruik van de beste materialen.

Impact

Bij aankoop van elk item planten we een boom. Zo zorgen we voor een zo klein mogelijke voetafdruk.

Hoe het begon

‘Laten we een merk oprichten!’ Dat zeg je niet zomaar en ook bij ons ging er wat aan vooraf. Wie wij zijn? Paul en Arnout, twee vrienden uit Harderwijk met een gezamenlijke passie voor snowboarden, mountainbiken en de outdoor. 

In 2018, tijdens één van onze vele sneeuwtrips naar Oostenrijk werden we voor de zoveelste keer geconfronteerd met het drastisch veranderende klimaat. Dat heeft invloed op de manier waarop wij van de natuur kunnen genieten. Want ligt er wel genoeg sneeuw om te boarden? En zijn er straks op de Veluwe nog wel voldoende bossen om in te mountainbiken? 

We gebruiken (en soms misbruiken) onze prachtige natuur en daarom vinden we het belangrijk om ook bij te dragen aan het behoud van deze natuur. En eigenlijk we vinden dat iedereen daaraan moet bijdragen, klein en groot. Daardoor ontstond het idee om een duurzaam merk op te richten. Wij geloven namelijk dat grote veranderingen klein starten.

Van het een kwam het ander en zo werd ohdeer in 2020 opgericht. Het concept is simpel: gave lifestyle-kleding en tegelijkertijd bijdragen aan het behoud van de natuur waar we zo graag gebruik van maken. En zo geschiedde. 

#wearthefuture

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday