Onze missie

Ben je ook zo graag buiten? Door de bossen hiken of mountainbiken? Of in de winter van een sneeuwhelling skiën of snowboarden? We hear you! Door bij ons te kopen geniet je niet alleen van gave kleding, maar zorg je ook voor behoud van de natuur. Simple as that!

Geïnspireerd door de natuur

Wij maken duurzame lifestyle-kleding. Geïnspireerd door de natuur, gemaakt voor het dagelijks leven. Blijven genieten van een actief buitenleven, dat is onze missie. Hoe we dat doen? Jou voorzien van toffe kleding waar je blij van wordt én blijft. Is that it? Zeker niet! We willen het anderen ook makkelijk maken iets bij te dragen aan het behoud van de natuur. Bij elke aankoop planten we een boom. En omdat we niet van half werk houden, laten we onze kleding ook duurzaam maken én verzenden. Jij krijgt gave items die lang mooi blijven en de natuur blijft behouden. Zo kun je lang genieten van je kleding én het buitenleven. Win-win.

We don’t need a handful of people doing zero waste perfectly. We need millions of people doing it imperfectly. Dat is onze missie.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday