Bomen Planten

Door bij ons te kopen, help je niet alleen jezelf. Want bij elke aankoop planten we ook een boom. Mooi voor jou, mooi voor de natuur, mooi voor de toekomst.

Trees For All

Dat planten? Doen we niet zelf. Daarvoor werken we samen met Trees For All. Trees For All is een erkende Nederlandse organisatie met ruim 20 jaar ervaring. Ze zetten zich in voor een groene en gezonde wereld. Hoe? Door bestaande bossen te herstellen en beschermen.

Trees for all wit

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot.

Waarom bomen?

Hoe helpt mijn boom tegen klimaatverandering en natuurbehoud? Als je vaak actief in de natuur bent, weet je het waarschijnlijk wel. Die lucht van een bos of boomrijke omgeving: heerlijk fris. Bomen filteren onze lucht. Ze halen CO2 en fijnstof uit de lucht en geven er schone lucht voor terug. En op de lange termijn gaan ze door hun CO2-opname ook de verdere opwarming van de aarde tegen.

But there’s more! Bomen slaan water op en zorgen ervoor dat de bodem makkelijker water opslaat. Dat zorgt voor minder overstromingen en grondverschuivingen. Jouw boom werkt dus hard om jou te laten genieten van de natuur.

boom 2

T(h)ree facts

1

Elke dag verdwijnt er wereldwijd ruim 32.000 hectare bos. Dat is een gebied zo groot als Ede.

2

46% van de regenwouden in de wereld zijn al verdwenen. Hier komt elk jaar steeds meer bij. 

3

In het huidige kaptempo zouden er binnen 100 jaar geen regenwouden meer zijn op aarde.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday