Bomen planten

Onze carbon footprint helemaal naar nul? Onmogelijk! Daarom planten wij een boom voor elk T-shirt dat jullie bij ons kopen. Zo zorgen we dat we echt wat terug geven naar aan de natuur. That’s even more like it!

Trees For All

Dat planten? Doen we niet zelf. Daarvoor werken we samen met Trees For All. Trees For All is een erkende Nederlandse organisatie met ruim 20 jaar ervaring. Ze zetten zich in voor een groene en gezonde wereld. Hoe? Door bestaande bossen te herstellen en beschermen.

Trees for all wit

Waarom bomen?

Hoe helpt mijn boom tegen klimaatverandering en natuurbehoud? Als je vaak actief in de natuur bent, weet je het waarschijnlijk wel. Die lucht van een bos of boomrijke omgeving: heerlijk fris. Bomen filteren onze lucht. Ze halen CO2 en fijnstof uit de lucht en geven er schone lucht voor terug. En op de lange termijn gaan ze door hun CO2-opname ook de verdere opwarming van de aarde tegen.

But there’s more! Bomen slaan water op en zorgen ervoor dat de bodem makkelijker water opslaat. Dat zorgt voor minder overstromingen en grondverschuivingen. Jouw boom werkt dus hard om jou te laten genieten van de natuur.

32.000 hectare

Elke dag verdwijnt er wereldwijd ruim 32.000 hectare bos. Dat is een gebied zo groot als Ede.

46% regenwoud

46% van de regenwouden in de wereld zijn al verdwenen. Hier komt elk jaar steeds meer bij. 

100 jaar

In het huidige kaptempo zouden er binnen 100 jaar geen regenwouden meer zijn op aarde.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday